Päivi Susanna's

Wellness blog from 2012-2015 /hyvinvointiblogi

Proteiinipannukakut / Protein pancakes

Leave a comment

Pannukakut tai letut eivät todellakaan kaipaa vehnää, eivät edes mitään korvaavia jauhoja. Ravintosisällöstäkin saa tehtyä helposti liikkuvaa ihmistä niin hyvin palvelevan, että pannukakut voi liittää vaikka jokapäiväiseen ruokavalioonsa. Tässä yksi superhelppo ja maukas versio proteiinipannukakuista.

Tästä setistä tulee kaksi isoa, pannulla paistettavaa pannukakkua / paksua lettua

Blendaa (kaikki reseptit alkavat nykyisin “laita blenderiin…” enkä voisi olla onnellisempi, ihanan helppoa!)
3 kananmunaa
2 kypsää banaania
1dl proteiinijauhetta (käytin riisiproteiinia, soija ja hera toimii ainakin myös)
1dl kaurahiutaleita (kaura on luonnostaan gluteenitonta, tarkan kannattaa valita gluteenittomana mainostettava variantti)
0,75 dl soijamaitoa (tai muuta kasvismaitoa)
1 tl (Ceylon-) kanelia

Paista pannulla kookosöljyssä. Letut on helpompi kääntää, jos ne leikkaa neljään osaan kuten kuvassa.

Pannarin saa yksinkertaisimmillaan aikaan vain banaanista ja kananmunasta, eli kaurahiutaleetkin voi halutessaan jättää proteiinipannukakuista pois.

Blend:
3 eggs
2 ripe bananas
1dl (scoop) protein powder (I used rice protein)
1dl oats (gluten-free)
0,75dl soy milk
1 tsp cinnamon

Fry on a pan in coconut oil. Makes 2 large pancakes. They’re easier to flip if you cut them into quarters.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s